Wetlook

Wetlook – style håret ditt på en annerledes måte

Det er mange stilige ting man kan gjøre med håret. Det å lage wetlook kan være prikken over i-en på et antrekk, enten man har midtskill eller sideskill. Håret og hvordan man har stylet det kan virkelig være med på å fullføre en look og gjøre slik at man generelt sett ser gjennomtenkt og gjennomført ut. Wetlook er noe man har sett både på store moteshow og som man kan se ute på byen. Det krever litt jobb med håret, for at man skal beholde denne typiske frisyren som kalles wetlook. Jeg personlig mener at dette er en utrolig stilig frisyre som virkelig kan være med på å løfte et antrekk, og skal nå gå nærmere inn på dette. Dersom du er en av de som elsker å ha håret i wetlook, eller en som kan tenke deg å prøve det, så er dette posten for deg. 

Kjendiser som rocker wetlook

Finn de riktige produktene for å oppnå looken

Når man skal lage wetlook hår, så er det fint å starte med håndkletørt hår. Dette gjør det enklere. Gre håret bakover og eventuelt rett håret dersom du ikke har naturlig rett hår. Det eneste jeg kan se for meg er at dersom man har lugg, så vil det kanskje være problematisk. Det er sikkert mulig, men jeg ser for meg at du trenger en god del produkt. For å få en perfekt wetlook så er det fint å bruke en hårgele som har sterk hold. Du trenger også en volumspray som du kan spraye i håret ditt, slik at du skaper volum og tekstur. Når du har gjort dette så må du spraye over håret ditt med en hårspray. Du kan også spraye litt hårspray direkte på hendene dine og jobbe den inn i håret. Det siste steget er å jobbe enda mer hårgele inn i håret. 

Kjendiser med nydelig wetlook

Kjendisene elsker å ha wetlook

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har sett ufattelig mange kjendiser på diverse røde løpere med wetlook. Det inspirerer og gjør naturligvis at det blir en frisyre som blir mer og mer populær. Noe som er viktig å huske for oss som skal gjøre dette på oss selv… Det er at kjendiser har stylister og frisører som ordner håret deres for dem. Slik at dersom du ikke får det helt til på første forsøk, så trenger du ikke føle at du gjør noe galt. Dersom dere vil se en enkel tutorial på hvordan man kan lage en wetlook så kan dere se på denne videoen på Youtube. Husk at stylistene som jobber med kjendiser har jobbet i mange år med å skape looks, og gjør dette på fulltid. Det er veldig gøy å teste nye ting når det kommer til både hår og sminke! Jeg forsøker å oppfordre alle mine lesere til å ha det gøy når det kommer til hår, sminke og mote. Det er det jeg liker selv, og vil naturligvis spre det videre til dere.