Matt leppestift

Matte lepper – det store akkurat nå

Trender endrer seg hele tiden, men i det siste så er det matte lepper som har vært det store. Det blir liksom det totalt motsatte av glossy lepper som har vært det populære lenge. Etter at matte lepper begynte å bli populært så har stort sett alle sminkeprodusenter og kjente merker kommet med minst én variant som gjør at man kan få matte lepper, dersom man skulle ønske å følge denne trenden. Jeg personlig elsker å variere, så jeg har naturligvis blitt med på denne trenden, og varierer gjerne. 

En look som passer sammen med det meste

Personlig mener jeg at matte lepper passer med det meste. Man kan bruke det både til hverdags og fest, og det er like fint sammen med en helt enkel look, som med smokey eyes. Det jeg liker er at de gir en stilig finish til leppene uten at det tar alt for mye oppmerksomhet. Det kan riktignok variere avhengig av fargen du går for, men dersom du går for matte lepper i en nude tone (som er en personlig favoritt), så er du klar for enhver anledning. Jeg har alltid et produkt med i vesken som gir meg muligheten for et matt resultat. Riktignok må jeg innrømme at jeg har en del forskjellige leppeprodukter i vesken, men et matt produkt er alltid et av de mange. 

Matte lepper i flere farger

Noe å tenke på om man vil ha perfekte matte lepper

Når det kommer til matte lepper så er det litt flere ting man må tenke på enn ved bruk av en helt vanlig god gammel leppestift. For det første så er det sånn at om du ønsker matte lepper så får du jo en helt tørr finish. Det vil si at dersom du for eksempel er plaget av tørre lepper… Så kan det hende det ikke blir det fineste resultatet. Jeg anbefaler å bruke en god leppeskrubb uansett, slik at du holder leppene dine hydrerte og fine. Det gjelder spesielt når vi går mot kaldere tider og man naturlig nok kan oppleve tørrere hud. I tillegg vil det naturligvis gi et veldig fint resultat om du skrubber leppene dine like før du påfører produktet. 

Matte lepper er noe for alle

Alle burde ha en matt leppestift tilgjengelig

Min mening er at matte lepper er perfekt for damer i alle aldre. Jeg vil anbefale at dersom du ikke har testet det tidligere, så går du til nærmeste sted der du kjøper sminken din og tester det. For eksempel så er røde lepper ekstremt stilig med matt finish. Det finnes også et lite triks for å gjøre slik at en helt vanlig leppestift får matt resultat. Uansett så tror jeg at matt leppestift og leppeprodukter generelt har kommet for å bli. Jeg liker muligheten til å kunne variere om jeg ønsker et glossy, matt, creamy eller naturlig resultat. Det er gøy å se at nye produkter stadig kommer på markedet. Jeg gleder meg veldig til å se hva det neste store skal bli.