Pen med pannelugg

Lugg – gjør en forandring med håret ditt

Det å klippe lugg er noe som enkelt kan gjøre en stor forandring når det kommer til utseendet. Det skal ikke mye til, og det finnes mange forskjellige varianter, men det kan virkelig ta utseendet ditt til nye høyder, og gi det forandringen du er på jakt etter. Enten du allerede har pannelugg, eller tenker gå til anskaffelse av det, så er dette posten for deg. 

Den perfekte tiden for å klippe lugg

Når det blir kaldere ute så er det absolutt den perfekte tiden å klippe lugg på. Det er ikke spesielt herlig å gå rundt med en varm pannelugg når det er sommer og varmt… I tillegg til at jeg vil tro de færreste av oss ønsker å gå rundt med hvit panne… Og glød i resten av ansiktet, hehe. På grunn av nettopp dette så er det den perfekte tiden på året å skaffe seg pannelugg, når september kommer og man kjenner at temperaturen blir lavere. Det er selvsagt ingen regel som sier at man ikke kan ha pannelugg året rundt, men jeg personlig mener at høsten og vinteren er den perfekte tiden, i alle fall om man ønsker å teste det for første gang. Akkurat som når matte lepper først ble in – en dag må være den første å teste det på. 

Rett lugg

Finn den looken som kjennes som DEG

Som alt annet innen skjønnhet og mote, så er det utrolig viktig å være komfortabel. Er ikke lugg noe for deg? Vel, da dropper du det. For andre, som ønsker den typen look, så er det om å gjøre å finne den typen lugg man føler seg komfortabel med, og som har nettopp DITT navn på seg. Enkelte foretrekker en rett avklippet og tung lugg, mens andre vil ha en tynnere lugg med midtskill eller sideskill. Det er ingenting som er feil. Jeg elsker at det finnes så mange forskjellige looks når det kommer til pannelugg der ute. Det finnes liksom en type look for alle og enhver, enten man vil ha en rufsete og “tilfeldig” lugg, eller en veldig stylet og avklippet en. 

En pen variant av lugg

Få profesjonelle råd

Min personlige anbefaling er at dersom du er i tvil om hva som passer deg, ditt ansikt og ditt hår… Så tar du en prat med frisøren din, det er alltid det tryggeste. Det å gå til en profesjonell er alltid trygt dersom du vil ha gode råd, eller er i tvil. Jeg personlig har min faste frisør som jeg har gått til i over 1 år. Hun kjenner mitt hår veldig godt og gir meg alltid gode råd… Men om du ikke har det, så er jeg sikker på at enhver frisør vil kunne gi deg gode tips etter en konsultasjon der de får tatt en titt på håret ditt. Dersom du allerede har lugg, og ikke vil gå til frisøren din for råd til styling, så kan du lese mer om det HER. Det kan være fint å ha en tanke om hvordan style den.