Bushy brows

Bushy brows – det siste innen bryn

Bryn er noe som alltid har vært en viktig del av sminken. Det har gått fra tynne til naturlige til veldig markerte til bushy. Trendene forandrer seg hele tiden, og nå er det bushy brows man skal ha, dersom man vil følge den siste trenden. Noe som jeg syns er supert med bushy brows trenden er at den virkelig lar oss spare ut våre naturlige bryn, og ikke trenger å jobbe sånn supermye med brynene nødvendigvis. 

Øyenbryn har de siste årene nesten blitt mer viktig enn øyenskygge

Tidlig på 2000-tallet så kan man vel trygt si at bryna ikke var det viktigste når det kom til sminke. Da var en typisk look smokey eyes og et produkt som framhever leppene. De siste 10 årene har det vært viktig å ha fokus på bryn når det kommer til sminke. Hvordan trendene har vært har gått som en liten berg-og-dal-bane, slik som trender som oftest gjør. De skal ha vært tynne, tykke, markerte, naturlige og bushy. Det er fint at det endrer seg, men på samme tid så er det ikke nødvendigvis veldig enkelt å endre looken på brynene sine, spesielt ikke om man foretrekker å ikke bruke så mye sminke. Riktignok er det viktig at man gjør det som føles komfortabelt for seg selv. 

Brynsmakeup

Hvordan man kan få bushy brows…

Det trenger ikke være vanskelig å få bushy brows. Noen av oss er velsignet med “mye bryn” og har bushy brows ganske naturlig. Det eneste de stort sett trenger å gjøre er å bruke en brynsgelé, og eventuelt farge brynene dersom man har lyse hår. Har man naturlig tynne bryn så er det første jeg vil anbefale for å få bushy brows… At du lar bryna dine være i fred og vokse. I tillegg kan det være fint å finne seg noen gode brynsprodukter å jobbe med. Det er opp til hver enkelt hvilket produkt man foretrekker å jobbe med, men et brynspudder eller en pomade kan være god å jobbe med. Det går også an å jobbe med flere produkter i kombinasjon. For bushy brows så er det fint å bruke gel ettersom det kan få hårene på plass slik man ønsker. 

Kollasj med bushy brows

Prøv deg fram og finn din greie

En personlig anbefaling dersom man liker å variere looken, er at man ikke napper eller vokser bort for mye. Da kan være vanskelig å gå tilbake til bushy bryn igjen. Det kan være fint å enten gå til en hudpleier for å få en anbefaling om hvordan man kan style brynene. Du kan også prøve deg forsiktig fram hjemme. Det er som tidligere nevnt ikke lurt å fjerne for mye hår på én gang! Det kommer ikke nødvendigvis kjempefort tilbake… Mitt beste tips er at du prøver deg fram, går til innkjøp av en brynsgelé enten med farge eller ikke, og leker deg fram til bushy brows. Du vil raskt merke om bushy brows er noe for deg eller ikke.