Blond bob

Bob – den trendy klippen som har kommet for å bli

De siste årene har det blitt mer og mer trendy med bob. Det er en hårfrisyre som absolutt har kommet for å bli, og den passer til de aller fleste. Hvis det er én hårklipp som kan passe de aller fleste hårtyper og ansiktsfasonger, så er det denne. Det er en klipp som passer kvinner i alle aldre, og man ser stadig mer og mer av den. 

Mammasveisen som ble trendy

Helt ærlig, så må jeg si at når klippen først kom i motebildet og ble trendy… Så tenkte jeg på det som en skikkelig mammasveis. Den enkle sveisen som nybakte mødre klippet fordi det var enklere og så de slipper ha håret i veien. Vel, det endret seg fort. Det ble en trendklipp som man kan style på mange forskjellige måter. Mange velger å kombinere den med en lugg, mens andre kjører en klassisk midtskill eller sideskill. Det er så utrolig mye man kan gjøre med den klippen man tidligere tenkte at bare var en rett avklippet kort frisyre. 

Mange forskjellige looks

Når det kommer til hårfrisyren bob, så finnes det utrolig mange forskjellige varianter. Dersom man selv ønsker å klippe det, så er det fint å finne ut hva man er komfortabel med, og hva som passer til ditt ansikt. Et alternativ er at du kan besøke din frisør og ta en samtale om nettopp dette. Dersom frisøren får ta en titt på håret ditt, eller kanskje har holdt på med håret ditt tidligere, så vil den kunne hjelpe deg masse med profesjonelle meninger og idéer. Jeg skal nå gå inn på noen av de forskjellige variantene som finnes, slik at du kan få en viss idé. 

Bob hårsveis

Den originale varianten av frisyren

Den klassiske klippen er den vi så først. Den er gjerne litt kortere bak enn foran, og veldig enkel å style. Denne looken passer de aller fleste ansiktsformer og hårtyper, og er en sikker vinner. 

The french girl bob – vakker som en klassisk fransk motedronning

En av de lookene vi ser mest av, og som passer de aller fleste er den klassiske french girl boben. Den er helt nydelig, og er perfekt enten du foretrekker lugg eller sideskill. Den er enkel og style, og den kan se veldig tilfeldig ut, uten at den nødvendigvis er det. 

Lob – den mest allsidige varianten

Lang bob, som også kalles en lob, er stilig for de som ikke ønsker å gå heeelt kort, men allikevel ønsker denne typen look. Dette er kanskje den mest allsidige av alle variantene, og den er fin å starte med dersom man ønsker å gå litt kortere, men ikke er helt klar for å klippe alt av. Dersom du klipper lob så har du fortsatt mulighet til å samle håret i en hestehale dersom du skulle ønske det, noe som er et stort pluss for mange. 

Avklippet bob

En asymmetrisk klipp kan være stilig

Enkelte liker å klippe sin frisyre asymmetrisk. Dette skaper et trendy uttrykk, og kan være med å framheve personligheten til den som bærer frisyren. Om dette er noe for deg, må du absolutt bare vurdere selv. Det viktigste er at man kjenner at man får fram sin egen personlighet, og kan utstråle selvtillit. Dersom du kan tenke deg å klippe denne frisyren, men er usikker på hvilken look som passer til ditt ansikt, så kan du lese KK sin artikkel om det. 

Bowl cut bob – bolleklippen gjort trendy

Denne looken kan minne litt om den gode, gamle bolleklippen… Det er ikke en look for alle, men den kan passe veldig godt til de som faktisk rocker den med selvtillit og styler den på riktig vis. Mitt beste tips dersom du vurderer å gå for en bowl cut bob er at du tar en prat med frisøren din for å få stylingtips, slik at du har en plan på dette. 

Jawline bob – den klippen som går til kjeven din

En av de kortere variantene er den som kalles jawline bob. Den går til kjeven, og er altså en av de korteste. Den er veldig stilig, og er fin dersom du faktisk ønsker en kort klipp, som også kan framheve trekk i ansiktet ditt. Den er fin dersom du har hjerteformet ansikt, ettersom den framhever trekkene dine perfekt i så fall.