Trend – thigh high boots

En trend som stadig kommer tilbake når været blir kaldere, er thigh high boots. Det gir et stilig uttrykk, og avhengig av hva man kombinerer det med så kan man skape forskjellige looks. Jeg er veldig fan av thigh high boots, og blir like glad hver gang jeg ser at det er en trend som kommer tilbake. 

Skap forskjellige uttrykk avhengig av anledningen

Det som jeg syns er veldig fint når det kommer til når noe er en trend, er at man kan velge helt selv om det er noe man vil følge eller ikke. Kanskje noen av dere som leser dette ikke liker thigh high boots i det hele tatt. Jeg er hvertfall veldig glad i å gå med det. Noe som er ypperlig når det kommer til thigh high boots er at det er en veldig allsidig trend. Du kan bruke dem om du skal være pyntet, med en kort kjole, strømpebukse og en stilig kåpe over, for eksempel. En annen mulighet er å bruke dem sammen med et par jeans til daglig. Når man framhever bena så kan man gjerne se ut som man er høyere og smalere, i tillegg til at man får et feminint touch på antrekket. 

Thigh high boots er en soleklar trend

Når noe er en trend, så finnes det gjerne i flere varianter

Som dere kanskje har lagt merke til selv også, så er det gjerne sånn at når noe er en trend… Så finnes det i flere varianter også. Det første paret med thigh high boots som jeg fikk meg var flate og sorte… Altså kunne jeg stort sett bruke de til ALT. I ettertid har jeg fått meg et par med hæl, i tillegg til to forskjellige med farger. Jeg sa at jeg elsker at dette er en trend, haha. Selv om det i all hovedsak blir en trend når det blir kaldere ute, så er det noe jeg bruker året rundt. Riktignok ikke like mye når det er varmt som kaldt. Personlig syns jeg det er utrolig fint med thigh high boots sammen med en kjole med tynne spaghettistropper. Er det kaldt hiver jeg en fin jakke over, enten en skinnjakke eller en fin kåpe. Det blir aldri feil. 

Som med alt annet som er en trend – gjør det til din egen greie

Uansett om noe er en in eller ikke… Så er det viktig at man som person er komfortabel med å bære plagget eller hva enn det skal være. Det er ikke mange regler innen mote… Jeg vil gå så langt som å si at det ikke finnes regler. Gjør det som er DEG, og det du er komfortabel med. Det er det jeg tenker om saken. Jeg personlig elsker thigh high boots og ser på det som en trend som er veldig meg, og derfor velger jeg å følge den. Hvis du vil ha enda flere idéer til hvordan du kan style dine thigh high boots så kan du lese om det hos Cosmopolitan. Det viktigste er at man føler seg vel i det man går med, og dersom man ser at for eksempel akkurat den trenden ikke er noe for deg, så gjør ikke det noe heller.