Strømpebukse

Tid for å bruke strømpebukse igjen

Nå som det har blitt kaldere ute så er det definitivt tid for å bruke strømpebukse igjen. Det at man faktisk må bruke det dersom man skal gå med bena bar… For eksempel med et fint skjørt, trenger ikke være en dårlig ting. Nå for tiden finnes det strømpebukser i utrolig mange forskjellige looks og de kan virkelig være med på å endre uttrykket til et antrekk. 

Selv om det blir kaldere betyr ikke det at man må kle seg mindre pyntet

Det er gjerne typisk at man føler seg hakket mer pyntet om man går med skjørt enn om man går med jeans. Det er i alle fall et faktum at jeg føler det på den måten. Jeg går alltid til innkjøp av mange typer strømpebukser i mange forskjellige farger (og enkelte ganger mønstre) når det blir kaldere. Jeg føler at bare ved å variere hvilken jeg går med så får jeg endret på de forskjellige antrekkene mine. Og jeg trenger ikke å gjøre mye. I tillegg så kan det pynte opp et antrekk dersom du går med et par stilige boots og et skjørt. Kombiner det med en tynn (men varm) strømpebukse, og antrekket ser med ett litt ekstra gjennomtenkt ut. Når man går med boots så kan det være enkelt å pynte opp og ned antrekk, ettersom alt avhenger av hva man kombinerer dem med. 

Basic antrekk med strømpebukse

Det å gå med strømpebukse trenger ikke gjøres ultrafeminint

For enkelte som ikke har en veldig feminin stil, så kan det høres skummelt ut når man hører strømpebukse. Det å gå med strømpebukse, trenger ikke gjøres ultrafeminint. Man kan fint tone det ned, og trenger ikke engang å kombinere den med et skjørt. Det kan være utrolig stilig å faktisk bare kombinere den med en shorts, for eksempel i skinn. Da blir det med ett mindre feminint, og dersom man ikke liker veldig godt å gå med skjørt, så kan man heller føle seg mer komfortabel på det viset. 

Flere antrekk med strømpebukse

La deg inspirere av sosiale media og magasiner

Personlig så er jeg veldig glad i det å bli inspirert via sosiale medier, og også magasiner. Det å kjøpe et magasin og faktisk sitte å bla i det er ganske old-school… Men det er noe nostalgisk og koselig over det hele. Det er også sånn at de som faktisk lager magasinet har brukt utrolig mye tid og energi på å finne innholdet til artiklene sine. Takket være dette er det høy kvalitet på innholdet. Derfor kjøper jeg meg innimellom et motemagasin når jeg kommer over en forside som ser spennende ut. I all hovedsak er det på daglig basis via sosiale medier jeg lar meg inspirere. Det er enkelt å finne inspirerende mennesker som styler forskjellige antrekk på måter jeg ikke har kunnet tenke meg tidligere. Her kan dere lese og få stylinginspirasjon til hvordan dere kan kombinere strømpebukse med flere forskjellige typer antrekk. Jeg vet i alle fall at jeg lot meg inspirere veldig! Det er gøy at det er så kort vei til inspirasjonen. På denne måten blir det også morsommere å prøve seg fram, for eksempel når det kommer til å kombinere strømpebukser med de andre plaggene dine.