Online shopping at Nemow Beauty

Shoppingrunde hos Nemow Beauty

Jeg har gått til innkjøp av en del ting jeg trenger hos Nemow Beauty. Tenkte at jeg skulle vise dere innkjøpene mine slik at det kanskje kan være til inspirasjon for noen av dere. Som dere vet så er jeg veldig glad i det aller meste innen skjønnhet og mote, og syns derfor det er gøy å ta en litt større shoppingrunde innimellom. Nå var det på tide med en sånn en, og takket være de gode prisene til Nemow Beauty så var det mulig. 

Jeg elsker å prøve nye sminkeprodukter

Jeg vil tro at jeg ikke er den eneste som elsker å prøve nye sminkeprodukter. Noe av det jeg ble så glad for når jeg tittet rundt på Nemow Beauty var at prisene var utrolig gode, og nettopp derfor kunne jeg kjøpe noen ekstra ting. Det var en venninne som anbefalte meg å sjekke ut Nemow Beauty, etter at hun selv hadde kjøpt seg et par ting der. Jeg stoler alltid på henne når det kommer til shopping, fordi hun alltid gjør god research og finner de beste nettbutikkene som kanskje ikke er de mest kjente heller. Noen litt skjulte skattekammer med andre ord. Jeg tenkte å vise dere de godbitene jeg faktisk kjøpte på Nemow Beauty, og gi dere noen av mine beste tips for å bruke de. 

Mine sminkefavoritter

Den perfekte kombinasjon for tørr vinterhud

Når det er vinter så er det typisk at huden blir tørrere. Det skjer i alle fall med meg! Jeg merker at huden min trenger MER av alt. Jeg liker ikke å bruke så mye pudder når jeg føler meg tørr. Derfor bruker jeg alltid en flytende foundation eller en bb krem, avhengig av hvor mye dekk jeg er på jakt etter. Dersom jeg vil ha en naturlig look så kjører jeg bare på med bb krem, men når jeg føler for å sminke meg litt mer så bruker jeg en god flytende foundation. Et veldig godt tips om du er som meg og blir tørr på vinteren, er at du får deg en god ansiktsolje som du kan både bruke over natten, men også blande en dråpe eller to i foundationen din. Jeg lover at du vil bli mindre tørr, i tillegg til å få en FANTASTISK glød. I vinter skal jeg bruke denne foundationen, på bildet under. Den bestilte jeg hos Nemow Beauty

Foundationen jeg kjøpte hos Nemow Beauty

Ingen liker tørre lepper

Som dere sikkert allerede har skjønt så blir jeg tørr på vinteren… Det betyr også tørre lepper. Etter flere år der jeg har opplevd dette så har jeg funnet meg noen triks for å gjøre det beste utav det. Det første jeg alltid må ha på vinteren er en god leppeskrubb. Det har jeg forsåvidt året rundt, men jeg bruker den mye mer på vinterstid. Siden jeg er glad i å bruke leppestift, og særlig matte lepper, så er det essensielt å holde leppene hydrerte. I tillegg så bruker jeg å sørge for å alltid ha med en god leppepomade i vesken. Hver natt tar jeg det på som en del av kveldsrutinen min, og våkner opp med hydrerte lepper. Jeg gikk til innkjøp av Clarins sin Moisture Replenishing Lip Balm, og gleder meg til å få den fra Nemow Beauty. Den har jeg brukt flere ganger tidligere, og jeg vet at den er kjempegod. 

Jeg endrer sminkerutina mi fra sommer til vinter

Det er jo veldig vanlig å hvertfall endre litt på sminkerutina si fra sommer til vinter, og det er noe jeg gjør. På grunn av dette så var det gøy å sjekke ut utvalget til Nemow Beauty, og få tak i noe av det jeg faktisk ønsker å bruke nå som det er kaldere ute. En ting som jeg liker godt er å bruke falske øyevipper når jeg drar ut, og spesielt på vinteren. Jeg føler liksom at øynene mine kommer mye bedre fram, og så gir det liksom det lille ekstra til looken. En annen ting som er genialt er å bruke en flytende highlighter. Helena Rubinstein sin “Liquid Light” er helt fantastisk, og jeg ble så sinnsykt glad når jeg oppdaget at Nemow Beauty fører det merket, og at man i tillegg kunne få det litt billigere. Det er skikkelig gode produkter, og jeg har vært fornøyd med alle jeg har testet fra merket tidligere. 

Noen av mine innkjøp...

Leppeprodukter som gir mye fukt

Noe av det jeg valgte meg ut hos Nemow Beauty var flere leppeprodukter. Det er essensielt at de gir mye fukt når det er kaldt. Jeg har store forventninger om at de produktene jeg valgte gjør det. Jeg kjøpte meg en Max Factor Lipfinity Lip Colour, og gleder meg utrolig mye til å teste. Den er todelt, og jeg har aldri prøvd den tidligere… Men når jeg kunne få den til billigere pris hos Nemow Beauty så tenkte jeg rett og slett at hvorfor ikke prøve..? En annen ting jeg kjøpte meg på Nemow Beauty var en Chubby Stick fra Clinique. De er utrolig gode og pigmenterte, så jeg måtte bare slå til. Fikk nesten halv pris! Denne kommer jeg til å bruke mye de neste månedene. 

Jeg ønsker at stilen min skal være komfortabel og casual

Til tross for at jeg alltid vil prøve å kle meg trendy, ha en variert garderobe og prøve nye ting… Så er det noe med kulda. Jeg vil bare kle meg komfortabelt, haha. Pakk meg inn i et pledd og en kosedress og jeg er storfornøyd. På grunn av dette så bestilte jeg meg en joggedress fra Adidas som jeg fant på Nemow Beauty. Jeg vet… Kanskje litt harry? Vel, jeg elsker det, og det er noe jeg ser mange kjendiser gå med. I tillegg kjøpte jeg meg to overdeler fra Fila og Tommy Hilfiger. Gleder meg til å pakke meg inn i de i vinter. Jeg tenker å kombinere de med et par klassiske blå jeans og et par chunky sneakers. Eventuelt et par boots kanskje! De er jo tross alt mine go-to sko i vinter. 

Fila Disruptor 2 hos Nemow Beauty

Skoene som går til alt

I tillegg til at jeg bruker boots hele vinteren lang, så må jeg alltid ha et par hvite sneakers tilgjengelig. Jeg bestilte meg et par Fila Disruptor 2 fra Nemow Beauty. Ikke nok med at Nemow Beauty har utrolig mange gode merker når det kommer til sko, men de hadde også akkurat den varianten av Disruptor 2-skoene som jeg har sett etter lenge. Jeg måtte selvsagt bestille de. Jeg kan ikke vente på å kombinere de med enten mitt treningsantrekk eller den stilige joggedressen jeg fortalte dere om tidligere. Det blir liksom aldri feil når man har et par sneakers i en farge som passer til absolutt alt. Min personlige mening er at når de er chunky så er de liksom enda kulere. De ser liksom ikke ut som helt vanlige joggesko… Er ikke så glad i løpesko-stilen, for å si det sånn. Det blir liksom så veeeldig sporty, haha. 

Den ultimate vinterduften

En ting som jeg elsket med Nemow Beauty var at de virkelig har et godt utvalg når det kommer til parfyme. Jeg går alltid for lette og fruktige dufter når det er sommer, men vil gjerne ha en duft som er litt tyngre når det er vinter. Det var vanskelig å bestemme seg siden utvalget til Nemow Beauty var så utrolig godt. Jeg endte opp med Burberry sin “My Burberry” parfyme. Den dufter utrolig godt! Jeg har tidligere vurdert å gå for den ved flere anledninger, men så har jeg alltid endt opp med en annen for eksempel fordi det var sommer og jeg ville ha en lettere en. Meeeen, nå var tiden inne, og endelig fikk jeg bestilt den. Jeg prøvde den en gang tidligere i et parfymeri, og jeg elsker måten den utvikler seg på huden min. Kan ikke vente på å få den! 

My Burberry

Å unne seg noe fra tid til annen

Jeg tror at det er viktig å unne seg noe fra tid til annen. Til tross for at jeg elsker alt som har med mote og skjønnhet å gjøre, så forsøker jeg å ikke shoppe for mye. Jeg unner meg noe en gang innimellom og ellers kjøper jeg bare ting som jeg virkelig trenger. Og enkelte ganger når det kommer ut noe nytt som jeg bare MÅ ha. Når sesongene endres så har jeg behov for en litt større shoppingrunde for å oppgradere garderoben etter måneder med andre behov enn de som kommer, og derfor venter jeg i spenning på å få varene jeg bestilte hos Nemow Beauty i posten! Jeg håper at mine innkjøp kan inspirere noen av dere, slik som jeg blir inspirert av andre rundt meg. Er så glad for at venninna mi fortalte meg om Nemow Beauty fordi jeg virkelig føler at jeg fant meg noen godbiter, og til en mye billigere pris også! Anbefaler dere å ta en titt dersom dere også skal shoppe noen godbiter innen sminke eller klær nå som det blir kaldere for hver dag som går.