Pastell går ikke av moten med det første

En fargepalett som jeg er veldig glad i, er fargepalletten med pastell. Det er en look som passer til de aller fleste! Til tross for at våren og sommeren nå er over, og det gjerne er da vi ser mest til mote i pastell, så betyr ikke det at du ikke kan fortsette å rocke looken utover høsten. 

Kombiner flere fargetoner med hverandre – gå full pastell

Det er veldig stilig å kjøre en hel look med pastell… Hele looken blir veldig gjennomført, og man får et ekstremt sammensatt antrekk. Personlig syns jeg det er veldig stilig, og det er for eksempel utrolig kult når man ser en trendy dame med en dress i blå pastell. Nydelig! Kombinert med et par chunky sneakers eller et par enkle hæler, og du har det ultimate antrekket. Boss lady! Jeg elsker det. Det er noe jeg syns kan være utrolig stilig til festlige anledninger, og noe jeg ser for meg er perfekt enten man skal på byen eller på julebord. Det er forsåvidt også perfekt om man skal på en koselig middag eller annen anledning. Jeg har tidligere skrevet en post om smokey eyes, og tenker faktisk at det kunne vært utrolig stilig å lage en slik look i pastelltoner. Eller hva? 

Pastell antrekk

Hvis du ikke vil ta den fult ut kan du ha tilbehør i pastell

Jeg forstår at det å gå med et helt antrekk i pastellfarger, ikke er noe for alle. Da er min anbefaling at du kan gjøre det enklere. Du kan ta en veske, et skjerf eller et par sko i slike farger istedenfor. Det vil være med å løfte antrekket ditt, og ta det til nye høyder. En søt veske i en dus farge, eller et par øredobber som kan være med å sette prikken over i-en på antrekket ditt. Det anbefales absolutt å prøve ut dersom du ikke har gjort det tidligere. Det gjør virkelig en forskjell, og er en veldig “klassisk” look. 

Søt veske

Sminke og negler i duse toner

Ikke nok med at man kan bygge spennende antrekk opp, men man kan også velge å kjøre slike farger på neglene eller annen sminke. Det er utrolig fint med farger i pastell på neglene, og det går til det aller meste. Siden fargene er så duse så vil de matche fint med det aller meste. Det blir litt det motsatte om man bruker veldig sterke farger som stikker seg ut. Når det kommer til øyenskygge så er det vel kanskje aller mest øyenskygge som kan være aktuelt å ha i pastellfarger. Som tidligere nevnt tror jeg det kan være utrolig fint med en type smokey eyes i duse toner. Så trendy og fint til de aller fleste anledninger, spesielt siden det blir litt mindre framtredende.