Julebord med julestemning

Julebord 2020 – stylingtips

Sesongen nærmer seg. Det er snart tid for julebord. Hvis det er én tid som alltid kommer på året, så er det julebord-sesongen. Tiden på året der man kan ha en hyggelig kveld med sine kolleger og kanskje komme nærmere hverandre. Man får vist seg fra en annen side, og får mulighet til å slå ut håret. Til tross for det er det viktig at man ikke tar HELT av, det kan vi vel alle være enige om. Allikevel så ønsker man naturligvis å se ut på sitt beste når man skal møte sine kolleger utenfor arbeidstiden. Derfor tenkte jeg komme med noen stylingtips til dere. 

Gjøre det beste ut av situasjonen vi er i

Jeg har tidligere skrevet om hvordan man kan lage en hjemmelaget adventskalender, men tenkte også at jeg gjerne vil tipse dere om styling til når man skal på julebord. Det er jo sånn at året i år blir litt annerledes, men det betyr jo ikke at man ikke kan ha noen koselige middager i mindre grupper, dersom man ikke har mulighet til å gjøre som man bruker. La oss gjøre det beste ut av det hele, og holde oss alle trygge. Men det betyr jo ikke at man ikke ønsker å ordne seg litt ekstra og se bra ut. 

Julebord 2020

Antrekket er ikke alt – men det kan gjøre en stor forskjell

Det er utrolig mange som tenker at de må ha et nytt og fresht antrekk når de skal på julebord. Dette stemmer ikke, det kan jeg bare fortelle dere. Det går fint an å gjenbruke plagg som man har brukt ved andre anledninger. Du kan heller piffe det opp med tilbehør som man kan variere fra tidligere anledninger. Noe av det jeg alltid sier, og som dere sikkert har hørt fra meg flere ganger før, er at det er viktig å være komfortabel. Det er bedre å velge et antrekk du er komfortabel i, enn at du kjøper en ny kjole som du kanskje ikke føler deg like vel i. Når man er komfortabel så får man en fantastisk utstråling, og det skinner igjennom. Da gjør det ingen forskjell om kjolen er ny eller om det er en du har hatt i flere år. 

Klar for julebord

Legg fokus på hår og sminke

Et godt tips som jeg har fått fra frisøren min ved flere anledninger, og som er helt sant… Det er at det faktisk gjør en større forskjell om du gjør en større endring med hår eller sminke! Mer enn å kjøpe en ny kjole. Dersom du vil gjøre endringer på håret ditt, så kan jeg anbefale deg å ta en titt på Costume sin artikkel om årets frisyrer. Kanskje du finner noe nytt du vil gå for! Hvis ikke så går en runde med krølltanga en lang vei. Bare det å style håret på en måte som man ikke er vant med fra tidligere kan gjøre deg til den som alle beundrer på årets julebord. Som alltid – prøv deg fram med sminke og hår, men gjerne øv deg noen ganger før kvelden er der. Da vil du føle deg mye mer komfortabel, og kan bare fokusere på å nyte kvelden!