Boots til dame og herre

Boots – de mest trendy skoene akkurat nå

Når det går mot kaldere tider så er det én ting som er sikkert – du må bytte ut skotøyet. Om du ønsker å holde varmen så er et par gode boots essensiell i garderoben. Et slikt par er det perfekte å ha på bena sine både for kvinner og menn hele høsten og vinteren. 

Det er en veldig allsidig type sko

Ikke nok med at man kan bruke dem til hverdags, men de er også perfekt til fest. Der thigh highs kan bli litt for pyntet, så blir ikke boots det. De holder antrekkene dine profesjonelle, fine, men samtidig ikke “too much”. Ikke nok med at det er en type sko som passer til de fleste anledninger. I tillegg så passer de også for mennesker i alle aldre. Her i Norge så er vi avhening av sko som kan holde oss varme, tørre og som ikke lar oss ski rundt på is eller bli våt av en sølepytt… Det er nettopp dette du får fra et par skikkelig stilige boots, og det finnes til og med egne såler i ull som du kan putte i dersom du ønsker enda mer varme. 

Stilige boots

En type sko som er perfekt både for kvinner og menn

Boots finnes i så mange farger og fasonger, og er helt perfekte både for kvinner og menn. Med tanke på at de finnes i så mange forskjellige farger og fasonger, så er det ganske sikkert at enhver kan finne noe som passer perfekt for seg. Det som er viktig både når det kommer til sko, og mote generelt… Er at man er komfortabel og føler seg som seg selv. En annen ting som er essensielt for meg når jeg skal kjøpe meg et par nye sko, og spesielt boots… Det er at de sitter godt på foten, og vil være behagelig selv etter flere timer. Noe som er typisk når det er høst og vinter er at man går med de samme skoene en hel dag. Man går gjerne ikke uten med mindre man er hjemme. På grunn av dette er det at mine nye sko er komfortabel, noe av det aller viktigste. 

Boots for alle anledninger

Boots kan egentlig brukes året rundt i Norge

Personlig mener jeg at vi her i Norge kan bruke boots året rundt. Temperaturene blir ikke veldig høye, og så lenge resten av antrekket vårt er lett i løpet av sommeren, så er det bare stilig og trendy med et par chunky boots til. Dersom du er usikker på hvordan du kan style dem så kan du sjekke ut en bra video jeg fant på Youtube, om du vil det. Jeg fikk i alle fall inspirasjon av den. Til tross for at jeg i hovedsak bruker denne typen sko når det er høst og vinter, så skal du ikke se bort fra at du ser meg kombinere en shorts og et par kule boots når vi når mai og juni. Det er ingen regler innen mote, så dersom du vil det, så sier jeg bare kjør på!